Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "BerÀttelsen om Sverige" by Patrik Lundberg # eBook PDF Kindle ePub Free

BerÀttelsen om Sverige

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: BerĂ€ttelsen om Sverige
  • Author : Patrik Lundberg
  • Release Date : January 13, 2018
  • Genre: General Nonfiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 26334 KB

Description

I Sverige brukar det informellt talas om tre statsmakter. De tvÄ första Àr regeringen och riksdagen, den tredje Àr massmedia. Men det finns fler. VÄr demokrati bestÄr av sÄ mycket mer Àn valet vart fjÀrde Är. Det Àr snarare dagarna, mÄnaderna, Ären dÀremellan som spelar roll.
Utanförskap finns överallt, landet Àr segregerat. Samtidigt har det aldrig funnits sÄ mÄnga möjligheter att pÄverka. BerÀttelsen om Sverige bestÄr av tankevÀckande och inspirerande texter och vi fÄr möta personer som pÄ ett eller annat sÀtt försöker förÀndra.
Patrik Lundberg tar med lÀsaren pÄ en resa genom Sverige i dag. FrÄn fotbollsklubbar till flyktingar, frÄn Flashback till skolbibliotek, frÄn feminister till nationalister.
BerÀttelsen om Sverige Àr lÀsning för alla, bÄde för de som kÀnner sig inkluderade i majoritetssamhÀllet och de som inte gör det.
Patrik Lundberg, född 1983, Ă€r kolumnist pĂ„ Aftonbladet och debuterade 2013 med sin sjĂ€lvbiografiska bok "Gul utanpĂ„" som handlar om utanförskap, om hur det Ă€r att vĂ€xa upp som svensk med asiatiskt utseende. Boken nominerades till debutantpriset Slangbellan och till SkĂ„nskans kulturpris och belönades med Sölvesborgs kulturpris. 2014 utkom "Onanisterna" som handlar om ungdomar som stannar i sin hemkommun efter gymnasiet. År 2017 utkom pĂ„ annat förlag "Facit konsten att skriva krönikor".


Free Download "BerÀttelsen om Sverige" PDF ePub Kindle