Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Beskyddaren" by Harlan Coben * Book PDF Kindle ePub Free

Beskyddaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Beskyddaren
  • Author : Harlan Coben
  • Release Date : January 01, 2011
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2965 KB

Description

Mickey Àr beredd att gÄ hur lÄngt som helst för att beskydda dem han Àlskar. Men hur ska han göra nÀr han inte ens vet vem, eller vad, han ska beskydda dem frÄn? I sann Coben-anda bjuds hÀr pÄ en actionfylld, fÀngslande intrig med ovÀntad upplösning. Med karaktÀrer som man tar till sitt hjÀrta och en dialog kryddad med ironi. En deckarserie för alla tonÄringar.

Livet kan inte bli sÄ mycket vÀrre för Mickey Bolitars del. Han har sett sin pappa dö i en trafikolycka, hans mamma befinner sig pÄ ett behandlingshem och sjÀlv bor han hos sin farbror Myron och har tvingats byta skola med allt vad det innebÀr.

Det visar sig dock att det visst kan bli vĂ€rre. Mickeys tjej Ashley försvinner spĂ„rlöst! Tillsammans med sina nya, aningen udda, vĂ€nner ger sig Mickey av pĂ„ en desperat jakt efter henne och följer varje tĂ€nkbart spĂ„r. SpĂ„r som leder till TokkĂ€rringen i det spöklika huset, men ocksĂ„ till en solkig strippklubb. Ashley var inte den hon utgav sig för att vara – och tydligen inte Mickeys pappa heller. Det Mickey upptĂ€cker Ă€r större Ă€n han kunnat förestĂ€lla sig.

Harlan Coben har i sina kritikerrosade vuxenböcker skrivit om Myron, Mickeys morbror. Med Mickey Bolitar-serien fÄr en ny generation upptÀcka hans smarta intriger och ironiska skÀrpa.

”SpĂ€nningen hĂ„ller i sig. Slutet kommer fĂ„ dig att tappa andan. Jag kan knappt vĂ€nta tills nĂ€sta Mickey Bolitar-bok kommer.” Rick Riordan (Författare till Percy Jackson-serien)


Free PDF Download "Beskyddaren" Online ePub Kindle